• Wtorek, 18 lutego 2020
  • Godz. 20:20
  • Imieniny: Flawiana, Konstancji, Maksyma, Szymona
  • Czytających: 807
  • Zalogowanych: 0
  • Niezalogowany | Zaloguj | Rejestracja

LIVE TRAX'20 Maciek Balcar

Sobota, 22 lutego 2020
godz. 17:00
SCK
Strzegom

Maciek Balcar
Od niemal 20 lat wokalista grupy Dżem.
Z wykształcenia architekt, z zamiłowania muzyk, kompozytor i aktor.
Ma na swoim koncie role: Filmowe, m. in [1]. Indianera w „Skazanym na
Bluesa”.
Teatralne, m. in [1]. Jezusa w chorzowskim „Jesus Christ Superstar”.
Udzielił głosu w polskich wersjach piosenek do „Mustanga z Dzikiej
Doliny”.

Planowana trasa koncertowa: Live Trax 20 (od 6 do 23 lutego 2020)
Jak co roku w porze ferii zimowej pojawia się kolejna Solowa Trasa
Macieja Balcara. Wraz z niesamowitą ekipą zaprzyjaźnionych muzyków
Maciek rusza w prawie trzytygodniowy koncertowy maraton po całej
Polsce.
Grać będą dzień w dzień, a mało kogo stać na taką determinację
w dzisiejszym świecie;-) Formacji Balcara od lat udaje się to
wyśmienicie. Sekret tkwi w przepięknej muzyce, poezji, pasji i
przyjaźni.
Zgrabnie żonglują stylami i bawiąc się dźwiękami, wciągają
słuchaczy w niesamowity klimat, gdzie blues i folk łączy się z
poezją i piosenką autorską.

Maciek Balcar Band
Jan YAHOO Galach- skrzypce elektryczne, mandolina, gitara akustyczna,
cajon
Krzysztof FLIPPER Krupa- cajon, perkusja, instrumenty perkusyjne
Maciej MONKEY Mąka- gitara, śpiew
Piotr QUENTIN Wojtanowski- gitara basowa, śpiew

Dyskografia
Czarno - 1998
Ogień i Woda - 2010
Live Trax 12 - 2012 (dwupłytowy album koncertowy)
Ruletka - 2015
Znaki - 2017
Struś - 2019

Projekt trasy: Road Manager - Anna Kozłowska nr. Tel. 691 746 977
ania@maciekbalcar. com. pl

Kontakt z Mediami - Beata Majtas tel. 605 361 428
beata. majtas@gmail. com

Szukaj imprez

Kiedy

Kategoria

Cena

Gdzie

Copyright © 2002-2020 Highlander's Group