• Piątek, 22 listopada 2019
  • Godz. 4:18
  • Imieniny: Cecylii, Marka, Stefana, Wszemiły
  • Czytających: 1342
  • Zalogowanych: 0
  • Niezalogowany | Zaloguj | Rejestracja

Pierwsza atrakcja otwarcia Galerii Świdnickiej znana!

Wiadomości: Świdnica
Sobota, 18 lutego 2012, 18:46
Aktualizacja: Niedziela, 19 lutego 2012, 9:11
Autor: Ika
Fot. wikipedia
10 marca o godzinie 20.00 wystąpi młoda wokalistka Ewa Farna

Jak podano na oficjalnej stronie artystki uświetni ona swoją osobą drugi dzień otwarcia pierwszej w naszym mieście galerii handlowej. Wstęp oczywiście jest wolny.

Ewa Farna pochodzi z polskiej rodziny mieszkającej na Zaolziu. W domu mówi gwarą cieszyńską, a śpiewa w języku czeskim i polskim. Mieszka w Wędryni, w czeskiej części Śląska Cieszyńskiego. Uważa się za Polkę.Znana jest przede wszystkim z piosenek: Cicho,Ewakuacja i Bez Łez

Dyskografia Ewy Farnej:

Měls mě vůbec rád (6 listopada 2006)
Ticho (1 października 2007)
Sam na Sam(9 listopada 2007)
Cicho (16 marca 2009)
Virtuální (26 października 2009)
EWAkuacja (5 listopada 2010)

Twoja reakcja na artykuł?

0
0%
Cieszy
0
0%
Dziwi
0
0%
Nudzi
0
0%
Smuci
0
0%
Złości
0
0%
Przeraża

Czytaj również

Komentarze (9) Dodaj komentarz

~zenon 19-02-2012 14:02
ja i tak wolę jak by zagrało THE PRODIGY
~mała 19-02-2012 21:47
haha już widze te tłumy....
~łybi 20-02-2012 16:04
jestem w niej zakochany ;****
~Reguła 20-02-2012 16:15
Szkoda, że Bitlesi nie przyjadą
~HITRY 20-02-2012 18:39
Murdzek niech zaśpiewa razem z Synowską o to by było
~ 20-02-2012 19:30
POLECIELI W PRAWO POWINNI ZAGRAĆ!!!
~więcej info 21-02-2012 2:17
http://dsw.doba.pl/?s=subsite&id=15217&mod=1
~ 22-02-2012 17:32
będzie tyle ludzi... gdzie oni wszyscy się pomieszczą?
~tamtaramtam 23-02-2012 19:02
szkoda, ze nie zapśpiewa Jackson, albo Huston... Ja bym zaprosiła SCA-Familia i byłyby równie duże tłumy.

Dodaj komentarz

Zaloguj
0/1600

Czytaj również

Copyright © 2002-2019 Highlander's Group