Środa, 25 listopada
Imieniny: Katarzyny, Erazma
Czytających: 526
Zalogowanych: 0
Niezalogowany
Rejestracja | Zaloguj

Pierwsza atrakcja otwarcia Galerii Świdnickiej znana!

Wiadomości: Świdnica
Sobota, 18 lutego 2012, 18:46
Aktualizacja: Niedziela, 19 lutego 2012, 9:11
Autor: Ika
Fot. wikipedia
10 marca o godzinie 20.00 wystąpi młoda wokalistka Ewa Farna

Jak podano na oficjalnej stronie artystki uświetni ona swoją osobą drugi dzień otwarcia pierwszej w naszym mieście galerii handlowej. Wstęp oczywiście jest wolny.

Ewa Farna pochodzi z polskiej rodziny mieszkającej na Zaolziu. W domu mówi gwarą cieszyńską, a śpiewa w języku czeskim i polskim. Mieszka w Wędryni, w czeskiej części Śląska Cieszyńskiego. Uważa się za Polkę.Znana jest przede wszystkim z piosenek: Cicho,Ewakuacja i Bez Łez

Dyskografia Ewy Farnej:

Měls mě vůbec rád (6 listopada 2006)
Ticho (1 października 2007)
Sam na Sam(9 listopada 2007)
Cicho (16 marca 2009)
Virtuální (26 października 2009)
EWAkuacja (5 listopada 2010)

Twoja reakcja na artykuł?

0
0%
Cieszy
0
0%
Hahaha
0
0%
Nudzi
0
0%
Smuci
0
0%
Złości
0
0%
Przeraża

Czytaj również

Komentarze (9) Dodaj komentarz


Dodaj komentarz

Zaloguj
0/1600

Czytaj również

Copyright © 2002-2020 Highlander's Group