Sobota, 24 października
Imieniny: Marcina, Rafała, Antoniego
Czytających: 540
Zalogowanych: 0
Niezalogowany
Rejestracja | Zaloguj

Sala widowiskowo–sportowa w nowej elewacji

Wiadomości: Żarów
Piątek, 8 maja 2015, 11:34
Aktualizacja: 12:55
Autor: red.
Fot. UM Żarów
Trwa remont sali widowiskowo–sportowej Szkoły Podstawowej im. Jana Brzechwy w Żarowie. Ściany i wszystkie dodatkowe pomieszczenia zostały już odświeżone i pomalowane farbami. Ściana pod główną sceną, w miejscu starej boazerii została wyłożona marmolitem.

Wszystkie okna w obiekcie zostały również odmalowane i odświeżone. W tej chwili ekipa remontowa pracuje przy remoncie elewacji. Dotychczasowa była strasznie zniszczona.

Remont zakończy się w połowie maja. Inwestycja pochłonie ponad 40 tysięcy złotych.

(Magdalena Pawlik)

Twoja reakcja na artykuł?

0
0%
Cieszy
0
0%
Hahaha
0
0%
Nudzi
0
0%
Smuci
0
0%
Złości
0
0%
Przeraża

Ogłoszenia

Czytaj również

Dodaj komentarz

Zaloguj
0/1600

Czytaj również

Copyright © 2002-2020 Highlander's Group